MORE

Borderlands devine film

Gearbox si 2K nu s-au multumit cu trei jocuri Borderlands principale si o serie episodica facuta de Telltale, asa ca acum trec la nivelul urmator, filme!

O ecranizare a filmului este acum in dezvoltare si fost desemnat un scenarist. Acesta se numeste Aaron Berg, care nu prea pare sa fi lucrat la vreun alt film pana acum, dar se ocupa si de urmatoarea pelicula din seria GI Joe.

In alte cuvinte, nu pare de parca Borderlands va fi un film prea bun. Asta insa nu prea ar fi tocmai o problema, pentru ca esenta lui Borderlands era ca lucruri explodau, chestii mureau si toata lumea era impuscata cu revolvere care trageau cu rachete din motive necunoscute. Nu ar fi tocmai genul de concept pe care l-ai putea gresi, decat daca il faci o chestie super serioasa. Si avand in vedere ca varianta initiala a jocului asta era, e posibil ca Hollywood sa mearga in aceasta directie.

Filmul nu are inca o data de lansare si probaibl nu va avea pentru o vreme, pentru ca nici macar nu au fost alesi actorii care vor juca personajele principale. Desi, avand in vedere cat dialog aveau eroii lui Borderlands, proabil vor putea fi jucati de o bucata de carton.

[Actiontrip]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button