GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Borderlands 3 vine pe Steam in 15 zile

Borderlands 3 a primit o data oficiala de lansare pe Steam, iar aceasta se apropie cu pasi repezi. Fanii seriei vor putea cumpara al treilea titlu pe platforma de la Valve incepand cu data de 13 Martie 2020. Aceasta data marcheaza si finalul celor sase luni de exclusivitate pe EGS pe care le-a avut jocul.

Borderlands 3 pica chiar intr-o vineri, pe data de 13, asa ca ar trebui sa fim precauti si sa speram ca va fi o lansare reusita. Pe langa venirea pe Steam, Gearbox ne mai rezerva o surpriza placuta. Chiar daca ai prieteni care il detin pe EGS, jocul va avea cross-play intre versiunile de PC. Sistemul SHiFT va suferi si el modificari pentru a se integra mai bine cu ambele platforme si pentru a putea conecta prietenii de pe Steam cu cei de pe Epic. Chiar daca in momentul lansarii nu vom avea toate functiile cross-platform disponibile, acestea vor veni in timp. Spre exemplu, in ziua lansarii nu vei putea transfera arme de pe un cont Steam pe un cont Epic. Publisher-ul ne asigura insa ca toate aceste caracteristici vor fi disponibile in curand.

Eu unul sunt incantat de venirea lui Borderlands 3 pe Steam deoarece majoritatea prietenilor mei sunt acolo. Singura problema ramane conexiunea dintre jucatori, pe care sper ca Gearbox o va rezolva. Prin intermediul Epic Games Store am avut probleme urate cand am vrut sa joc online. De aceea sper ca lansarea pe Steam va rezolva si chestiunea asta.

De lansarea pe Steam va mai profita si 2K Games. Cifrele initiale arata ca Borderlands 3 a adus un numar frumos de oameni pe Epic, insa acum vom vedea un al doilea val de vanzari care s-ar putea sa fie si mai mare decat primul. Steam a fost si va ramane una dintre cele mai indragite platforme de pe PC, cu multi jucatori care cumpara exclusiv pentru aceasta toate jocurile.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button