GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Borderlands 3 vine in doua saptamani iar acum avem noi detalii

Gearbox Entertainment a participat la PAX West, eveniment in cadrul caruia a oferit si mai multe detalii despre mult-anticipatul Borderlands 3. In cadrul Gearbox Main Theatre Show, pe langa o versiune a lui Borderlands 2 pentru VR, Gearbox a vorbit despre doua aspecte importante, anume ce poti face in stadiul „endgame”, dupa ce ai terminat campania jocului, dar si despre suportul pe care acesta il va primi dupa lansare.

Aceste aspecte sunt detaliate si pe site-ul oficial al jocului, dar am facut un mic rezumat in acest articol. Acest anunt vine in urma aceluia de la Gamescom unde am aflat mai multe despre noile moduri din Borderlands 3, numite Proving Grounds si Circle of Slaughter.

Dupa ce vei termina campania, vei debloca rankul Guardian care iti permite sa imbunatatesti stats-urile tuturor caracterelor. Acesta este derivat din Badass Rank-ul lui Borderlands 2, doar ca acum va trebui sa deblochezi Guardian Tokens pe masura ce joci. Acestea vor putea fi cheltuite pe abilitatile tuturor personajelor, fie Enforcer, Survivor sau Hunter.

Va trebui sa iti pregatesti un caracter cu adevarat puternic pentru modul True Vault Hunter care este in esenta un New Game+ cu inamici mai puternici si loot mai bun. Statisticile si echipamentul este comun intre acest mod si campania normala. De asemenea, modul Mayhem iti permite sa joci din nou campania cu moduri Mayhem active, care te pun la incercare si mai mult. Sunt trei niveluri Mayhem si poti castiga loot cu adevarat rar in acest mod.

Gearbox a mai anuntat si un orar in care putem vedea cand vom primi continut gratuit care croieste drumul pana la primul DLC care urmeaza sa fie lansat in Februarie 2020. Evenimentul Bloody Harvest suna ca un eveniment dedicat Halloween-ului, iar Maliwan Takedon pare a fi un update gratuit interesant. Borderlands 3 deja incepe sa para un joc foarte interesant, chiar inainte de lansarea din data de 13 Septembrie 2019 pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One.

VG247

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button