GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Borderlands 3 va fi lansat la toamnă

Borderlands 3 a fost dezvăluit zilele trecute, iar acum a venit și un răspuns la o întrebare foarte importantă. Când va fi lansat?

Ziua în care veți avea ocazia să reveniți pe Pandora, sau pe undeva pe acolo, este cea de 13 septembrie. Iar cu această ocazie a venit și confirmarea a ceva ce s-ar putea să nu fie pe placul tuturor. Pentru 6 luni de zile jocul va fi o exclusivitate a magazinului de jocuri creat de Epic Games. Nu pentru un an întreg, veți putea să îl găsiți pe alte meleaguri din aprilie 2020.

Randy Pitchford, președinte al studioului Gearbox, a ținut să menționeze că exclusivitatea nu a fost ideea sa, 2K Games având drepturi totale de publicare asupra jocului. Așa că nu are rost să îl bateți pe el la cap, fiindcă el este complet nevinovat, din câte spune. Ce e drept, Randy tinde să spună multe… adesea nu tocmai în sensul bun. vom vedea gameplay efectiv din Borderlands 3 în jurul zilei de 1 mai.

Cu această ocazie a fost dezvăluită și coperta jocului ce chiar arată de parcă ar fi cea a unui joc condus de un om atât de îngâmfat încât crede că Duke Nukem Forever a fost o capodoperă, iar oricine crede că Aliens Colonial Marines a fost o epavă este doar un hater.

Borderlands 3

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button