PC&Consoles

Borderlands 3 a fost confirmat

Studioul Gearbox a dezvaluit ca seria Borderlands este departe de a se fi incheiat. Un nou joc se afla la orizont.

Munca la acest nou Borderlands va incepe de indata ce studioul termina cu Battleborn si DLC-ul acestuia. In cazul in cazul in care va avea la fel de mult DLC ca Borderlands 2, atunci probabil jocul nu va fi lansat mai devreme de 2021.

Nu s-au oferit prea multe detalii despre noul titlu al seriei. S-a mentionat doar ca Mikey Newmann, creative director al studioului, va fi scenaristul jocului si ca tare vrea ca personajul pe care el l-a interpretat in episoadele anterioare, Scooter, sa aiba un fiu in noul joc, numit Scooper. Acesta va fi jucat tot de el, dar co o voce modificata, ca a lui Claptrap.

Nici numele jocului nu este inca batut in cuie. Cronologic, ar trebui sa fie Borderlands 3, dar dupa The Pre-Sequel, ar putea la fel de bine sa lanseze Borderlands 4.

E bine de stiut ca studioul s-a invatat minte si nu incearca sa lucreze la doua proiecte simultan. Ultima data cand Gearbox a incercat asta, am primit Aliens Colonial Marines, un joc foarte slab, dar pe care cumva presedintele companiei tot il considera a fi excelent.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button