MORE

Bop.fm – Un excelent serviciu muzical, fara frontiere!!!

Bop.fm este probabil cea mai tare inventie din segmentul sau, de la MTV incoace! Fara gluma. Este exact acel serviciu muzical online pe care multi il asteptau, acesta facand abstractie de limitarile impuse de ofertanti precum Beats Music, Spotify, Rdio si multi, multi altii.

Cei de la Bop.fm si-au pus in cap sa sparga peretii despartitori dintre serviciile muzicale si sa le reuneasca pe toate sub un singur acoperis. Practic poti sa iti creezi un playlist din multiple surse, fara sa iti faci griji ca nu sunt compatibile, platforma fiind deschisa pentru toata lumea, chiar si pentru noi, aici in Romania, cu toate ca sunt anumite servicii, precum Spotify, pe care nu le putem accesa decat cu ajutorul unui VPN sau proxy server. (Pentru cei interesati de cum pot face asta, avem un link care sa va ajute aici).

Momentan avem acces doar la Spotify, Rdio, Beats, YouTube si SoundCloud, cu mentiunea ca poti importa playlist-uri doar din Spotify si Rdio, dar avem promisiunea ca si alte servicii se vor alatura pe viitor. Ceea ce ne-a impresionat in mod placut este ca in momentul in care te loghezi prin Facebook, iti detecteaza toate conturile disponibile pe alte servicii, precum Spotify si le conecteaza automat la Bop.fm, tu stand linistit si ascultand muzica. Lucrul acesta se aplica si pentru Youtube, si de aici importandu-ti playlisturile. Pana si artisti precum Snoop Dogg, Lil Wayne sau Paul McCartney si-au facut playlist-uri pe site, lucru care spune multe despre increderea in acest nou seviciu.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button