MORE

Bombshell amanat, capata si un FPS

Interceptor Entertainment, compania responsabila pentru minunatul remake al lui Rise of the Triad, anunta ca cel mai recent joc al studioului, Bombshell, nu va fi lansat anul acesta. De asemenea, va fi doar unul din doua jocuri Bombshell din 2016.

Primul este cel pe care l-ati tot vazut pe internet in ultimul an, care acum are data de lansade de 29 ianuarie. De ce? Pentru ca nu vor sa mai repete lansarea lui Rise of the Triad. Daca va amintiti bine, jocul era superb, dar functiona adesea oribil. Se spera ca, prin amanarea sa, Bombshell va evita astfel de probleme de ordin tehnic. Faptul ca Interceptor este acum un studiou mai mare cu siguranta ajuta.

YDuBYm2

Si acum vine partea interesanta. Ce este al doilea joc? Este un FPS. Unul la care veti avea ocazia sa vedeti povestea de origine a personajului principal, Shelly. Acesta va fi disponibil spre finalul anului viitor… si este facut in Build Engine.

Da, ati citit corect, Build Engine. Motorul grafic pe care il foloseste Duke Nukem 3D. Interceptor va face un joc atat de retro incat este nevoie de tehnologie retro pentru a-l realiza.

Bombshell si-a inceput existenta ca un joc Duke Nukem, pe vremea cand Interceptor nu stia clar daca mai avea voie sau nu sa faca un joc Duke Nukem. Dupa ce au aflat ca nu mai au voie, l-au inlocuit pe Duke cu Shelly, pastrand cea mai mare parte din joc intacta.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button