Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bohemia Interactive a cumparat un tanc

/
/
/

Studioul Bohemia Interactive este cunoscut in mare parte pentru seria ARMA, o succesiune de simulatoare militare foarte reusite, dar care totusi palesc in complexitate cu simulatoarele pe care studioul le face pentru armata. De azi inainte, studioul va mai fi cunoscut pentru un lucru, are un tanc.

In cazul in care industria jocurilor se va transforma intr-un razboi veritabil, Bohemia Interactive va avea un avantaj clar fata de competitie, deoarece acum studioul detine un tanc adevarat.

Tancul este un T-72 sovietic de 41.5 tone, a carui tun a fost scos din functiune si poate fi rotit doar manual. Partea de control a tancului este in mod normal dezactivata, ca nu cumva sa se supere cineva si sa o ia la goana prin Cehia ca in GTA, dar la nevoie poate fi pus din nou in functiune.

Tancul este numit Edita, si pentru a-l conduce a fost nevoie de un permis special. De asemenea, il pot transporta doar noaptea.

Acum probabil va intrebati, de ce are nevoie Bohemia Interactive de un tanc? Considerand starea in care se afla acum Grecia, poate pregatesc o mica ocupare, sau il au acolo ca o amintire a faptului ca data viitoare cand le sunt arestati angajatii, pot declara razboi, si ar avea sanse mari de victorie.

Alternativ, ar putea fi pentru ca sa ai un tanc in fata cladirii este un mod garantat de-a atrage atentie.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar