GamingRSS PaginaDeMedia

The Rival Rig este conceptul BMW pentru un scaun de gaming din altă lume

BMW este pasionat de conceptele îndrăznețe, iar asta nu se aplică doar în universul mașinilor. Producătorul s-a aliat în trecut și cu ASUS pentru un laptop de gaming îndrăzneț, dar parcă prea ducea lumea lipsă de scaune de gaming, nu?

Ei bine, BMW și Rivalworks s-au gândit că n-ar fi o idee rea să vină cu un concept foarte futurist pentru un astfel de scaun. Aici intră în scenă The Rival Rig, mai degrabă un tron decât un scaun. Minunea inginerească se laudă cu o mulțime de senzori care ajută jilțul să se muleze pe fizicul utilizatorilor, alături de opțiunea activării controlului climatic.

BMW spune că Rival Rig este un concept creat îndeosebi pentru confortul jucătorilor, pentru o experiență optimă în timpul sesiunilor de gaming. Iar pe partea de design, scaunul arată exact cum ar trebui să arate ceva imaginat de un producător auto.

BMW The Rival Rig scaun de gaming

Cu acest design, am vrut să combinăm tehnologia și estetica, idei pe care le-am dus la un cu totul alt nivel. Obiectivul nostru a fost să dezvoltăm cel mai confortabil scaun de gaming pentru jucători, iar pentru noi, ca departament de design, este o oportunitate unică să lucrăm la un astfel de proiect. Holger Hampf, Designworks din cadrul BMW

Partea interesantă este că The Rival Rig este un proiect open-source, deci poți oricând să-i adaugi mai mult RGB decât are. Ori asta, ori preferatul meu, un minibar pentru bere. Hampf numește navele spațiale și mașinile de Formula 1 ca surse de inspirație pentru Rival Rig, și trebuie să recunosc faptul că tronul de gaming imaginat de BMW este ceva din altă lume.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button