MORE

Bluetooth SIG va asigura o mai buna conectivitate din 2016!

 Tehnologia se dezvolta pe zi ce trece iar noi nu avem altceva de facut decat sa tinem pasul. Cat mai multe activitati zilnice se desfasoara cu ajutorul unor gadgeturi de ultima generatie, pentru ca volumul de lucru sa fie cat mai redus iar efortul depus sa nu fie resimtit.

Nu mai este un secret ca internetul este indispensabil pentru fiecare din noi. Atunci cand pasim intr-un restaurant sau cafenea, primul lucru pe care il facem este sa cerem parola de la Wi-Fi. Chiar si la locul de munca sau la scoala, nu putem rezista tentantiei de a nu verifica Facebook-ul sau mailul.

In 2016, vom face cunostinta cu o expansiunea Bluetooth-ului. Compania Bletooth SIG, cea care supravegheaza tehnologia wireless, ne informeaza ca vom beneficia de o mai buna conectivitate decat pana acum. Gruparea a anuntat astazi ca, pentru a imbunatati experienta cu dispozitivele conectate, vor surveni cateva schimbari pozitive.

Schimbarile vizeaza gadgeturile inteligente folosite acasa, industira automatizarii si serviciile de localizare, iar Bluetooth-ul va avea un boost de viteza de pana la 100%, fara a necesita mai multa putere. Acest lucru inseamna, de exemplu, un transfer de date mai rapid pentru utilizari medicale,

De asemenea, Bluetooth SIG lucreaza si la o retea de internet, astfel incat mai multe aparate si dispozitive sa functioneze impreuna, in incinta unei cladiri, sau pe o suprafata mai mare. Acest lucru ar putea avea un impact major asupra casei, deoarece toate dispozitivele ar putea avea o eficacitate mai ridicata. Pentru ca acest avantaj sa fie posibil, trebuie ca iBeacon si Google Eddystone sa faca anumite setari pentru a se evidentia o imbunatatire.

[BLUETOOTH SIG]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close