Telefoane

Blu Pure XL – Un flagship killer de buget cu MediaTek Helio X10

Cand vine vorba de telefoane de buget, utilizatorul are de unde alege, piata fiind asaltata de terminale cu preturi cuprinse intre 250 si 350 de dolari, multe dintre acestea avand specificatii destul de impresionante. Unul dintre aceste terminale este Blu Pure XL si putem spune ca pentru pretul cerut de fabricant, acest telefon este un flagship killer.

La un pret recomandat de doar 349 de dolari, Blu Pure XL, pe langa ecranul cu o rezolutie de 1440×2560 pixeli, de 6 inci, Super AMOLED cu un PPi de 490, vine cu un procesor MediaTek Helio X10 MT6795 cu opt nuclee, dar si cu o placa video PowerVR G6200.

Trebuie amintit si faptul ca exista doua modele, unul de 399 de dolari, care are 3GB RAM si 32GB memorie de stocare interna si un model de 349 de dolari cu 2GB RAM si 16GB stocare interna. Din pacate telefonul nu este inca disponibil la noi pe piata.

De mentionat ca MediaTek Helio X10 este un competitor serios pentru Snapdragon 810, iar cu cei 3 GB de RAM de la bord, Blu Pure XL pare sa fie o alegere buna pentru cine doreste putere de procesare, dar care nu vrea sa plateasca peste 500 de dolari pentru un terminal mobil.

Phablet-ul promite multe, mai ales pentru segmentul de piata caruia se adreseaza, avand in vedere ca nu este nici un telefon urat, fiind surprinzator de subtire pentru un terminal de buget, singura bila neagra fiind primita pentru carcasa de plastic din partea din spate. In rest, pare sa fie dupa cum am spus un flagship killer.

[BluProducts]

Articole asemanatoare

Back to top button