GamingPC&ConsolesTech&IT

BloodRayne revine

Sau va reveni, cândva

Zilele trecute o companie intitulată Ziggurat Interactive a cumpărat cam ce mai rămăsese din Majesco Entertainment. Acțiunea aceasta nu pare a fi o simplă încercare de a scoate un profit rapid, ci chiar promite că va face lucruri noi cu aceste proprietăți, precum BloodRayne.

O mai țineți minte? Sărmana era în vogă acum 17 ani, au fost făcute până și trei filme cu ea… de acel individ al cărui nume nu îl vom pomeni. În ultima vreme n-a prea făcut multe. Nici studioul care a creat seria. Dar va avea de făcut lucruri în curând, pentru că Ziggurat promite că le va da de muncă.

Vom avea în curând parte atât de variante actualizate ale jocurilor vechi, precum și de o explorare a posibilității extinderii seriei. Nu știu să vă spun când vom vedea primele rezultate ale acestor planuri. Dar pot să vă spun ce aș vrea să văd că rezultă din aceste planuri. Unirea, în sfârșit, a lui Nocturne cu BloodRayne și continuarea poveștii cu ce s-a întâmplat la final cu Spook House și The Stranger.

Chiar mă mir că Terminal Reality n-a încercat să revină la genul de jocuri pe care le făcea pe vremuri, prin Kickstarter, din moment ce au fost câteva similare care au avut ceva succes.

Acum trebuie doar ca să îl ținem pe neamț departe de serie.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button