Gaming

Bloodborne vine in Martie 2015

Bloodborne nu se lanseaza pe 6 februarie 2015 asa cum era programat, după ce Sony a anunțat o întârziere de o lună și jumătate pentru jocul de PS4. Noul action-RPG de la Souls Studio from Software este acum programat pentru lansare la 24 martie în America de Nord și 25 martie în Europa continentală, urmand Japonia la 26 martie, apoi Marea Britanie și Irlanda, ultimele pe lista, la 27 martie .

„În timp ce dezvoltarea continuă, am dori ca echipele noastre sa ofere cea mai bună experiență finala posibilă”, a declarat Sony Masaaki Yamagiwa pe blogul PS. „Am fost mulțumit de feedback-ul și datele pe care le-am primit de la cei care au participat la testul nostru limitat alfa. Timpul de producție suplimentar va permite, de asemenea, integrarea acestor noi informatii in joc”

Este de notat faptul ca testarea alpha a jocului nu a mers 100% bine, ceea ce este oarecum scopul unui test alfa. În timp ce Bloodborn împărtășește în mod clar ADN-ul Souls, aroma victoriană, accentul pe infracțiuni si nu pe apărare, și grafica PS4 face ca jocul sa se remarce.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button