GamingRSS PaginaDeMedia

Bloodborne 2 ar putea prinde viață pe PS5, alături de un remaster pentru primul joc

Sony a reușit să achiziționeze Bluepoint Games, studioul responsabil cu remake-uri solide ale unor jocuri de PlayStation la fel de solide. Iar cum aceștia s-au ocupat deja de noul Demon’s Souls, ar fi păcat să nu sperăm și la alte surprize care vizează creațiile From Software.

Ca parte a procesului de achiziție, ni s-a dat de veste că Bluepoint Games lucrează deja la un joc nou. Recent, mulți au început să-și dea cu presupusul cu privire la noul joc, iar zvonurile se îndreaptă către Bloodborne 2. Afirmația vine din partea lui Colin Moriarty de la podcastul Sacred Symbols.

Bloodborne 2 este dorința mea de Crăciun

Aducându-i în discuție pe cei de la Bluepoint Games, acesta a menționat (din nou), că o versiune remasterizată a primului Bloodborne va ateriza pe PS5. Totodată, Moriarty a precizat și că un sequel are șanse să fie lansat odată ce remasterul va fi complet.

Din câte am înțeles, [Bluepoint Games] vor relansa Bloodborne pe PS5, dar am auzit și că vom primi o continuare după aceea. Colin Moriarty

Este interesantă fermitatea cu care Moriarty precizează aceste lucruri, în condițiile în care alți leakeri diverși au avut tendința de a sugera cu timiditate remasterul pentru Bloodborne și sequel-ul acestuia. Nimic nu este cert până când studioul nu va veni cu un anunț oficial. Undeva, cândva, cineva menționa că noul proiect Bluiepoint va rivaliza cu Spider-Man: Miles Morales al celor de la Insomniac. Părerile sunt împărțite, dar convingerile că vom avea parte de Bloodborne 2 devin din ce în ce mai răspândite.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button