GamingPC&ConsolesTech&IT

BlizzCon începe astăzi

Marele eveniment BlizzCon va începe în această seară. Ca în fiecare an, Blizzard organizează un eveniment în cadrul căruia va sărbători jocurile sale, va oferi detalii despre designul lor, va găzdui evenimente de e-sports și va face tot soiul de anunțuri.

Ediția din 2018 va începe la ora 19:15 (ora locală) și aveți posibilitatea de a vedea ceremonia de deschidere gratuit direct de pe canalul de Youtube al studioului Blizzard.

Ceremonia va include anunțurile despre proiectele noi la care lucrează compania, așa că nu trebuie să cumpărați un bilet virtual pentru a vedea dacă va fi dezvăluit Diablo 2 Remake în această seară sau nu.

Dar dacă vreți să vedeți detalii despre cum acel potențial remaster… sau un Diablo 4, sau un Warcraft 3 remaster, sau un Lost Vikings Forever, sau un Starcraft Ghost: Surprise It’s Still Not Canceled Edition, atunci veți avea nevoie de biletul virtual.

Pe lângă acces la fiecare live-stream de la BlizzCon, acest bilet vă mai oferă acces la varianta demonstrativă a lui World of Warcraft Classic, în propria voastră casă, și la o varietate de recompense în celelalte jocuri Blizzard. Spre exemplu, aveți un cyber-rechin în Heroes of the Storm, un skin de Demon Hunter pentru Sombra în Overwatch, pachete de cărți pentru Hearthstone, plus câteva chestii cosmetice pentru WoW, Diablo 3 și Starcraft 2.

Biletul vă permite să vedeți și înregistrările în cazul în care ratați transmisiile în direct.

[BlizzCon]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button