GamingPC&ConsolesTech&IT

BlizzCon 2020 a fost anulat

Măcar avem telefoane

Din moment ce toamna aceasta se preconizează că nu am mai fi în mijlocul unei pandemii, exista speranța ca ediția de anul acesta a BlizzCon să nu fie afectată.

Dar seara trecută a venit anunțul că BlizzCon 2020 nu va mai avea loc. Decizia nu a fost una ușoară pentru cei de la Blizzard, din moment ce evenimentul nu este doar o nouă ocazie să fim dezamăgiți din cauza anunțurilor de pe scenă. Este, la origini, un eveniment dedicat comunității și sporturilor electronice. Iar aceste aspecte nu vor putea fi duplicate exact într-o formă on-line, în cazul în care va exista cumva una.

Blizzard nu și-a anunțat planurile pentru cum va adresa lipsa evenimentului de anul acesta, dar avem promisiunea că se plănuiește ceva și că „ne vom întâlni din nou”. Ce ar putea plănui? Probabil câte un trailer pe ici și colo. Probabil un eveniment pre-înregistrat. Poate un moment oportun să fie reintrodus Diablo Immortal fără să fie în proximitate cineva care să pună întrebări legate de glume întârziate de 1 aprilie.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button