GamingPC&ConsolesTech&IT

Blizzard vrea să breveteze conceptul de „Play of the Game” din Overwatch

Dacă jucați Overwatch și vă place conceptul de „Play of the Game”, probabil v-ați gândit că ar fi fain dacă mai multe jocuri ar implementa un astfel de sistem. Ceva care să permită tuturor să vadă care a fost cea mai fabuloasă manevră din tot meciul, și care să vă permită să vă lăudați în cazul în care jocul decide că ce ai făcut tu, personal, a fost demn de imortalizare.

Eh, oricine vrea să facă un astfel de sistem ar fi bine să se grăbească, pentru că Blizzard încearcă să obțină un brevet pentru conceptul de „Play of the Game”. Compania încearcă asta încă din 2016, dar abia zilele trecute au fost descoperite documentele depuse de Blizzard prin care detaliază mecanismul. Puteți vedea un astfel de exemplu mai jos:

Cererea celor de la Blizzard nu a fost aprobată deocamdată, așa că încă este posibil ca altcineva să încerce să implementeze așa ceva. Practic, această listare oferă informații și mai detaliate despre cum sistemul funcționează, așa că cei curioși au de unde să se inspire.

Desigur, dacă cererea va fi aprobată, atunci nu mai poate nimeni să facă un astfel de sistem… cel puțin pentru câteva decenii. La urma urmei, avea și Namco Bandai vreo 20 de ani un brevet asupra folosirii unui min-game pentru a mai face suportabile ecranele de încărcare lungi. Dar acum toată lumea este liberă să facă asta.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button