PC&Consoles

Blizzard vrea ajutorul tău

După așteptări îndelungate, Blizzard a decis că a venit timpul ca un personaj legendar anume să se alăture catalogului din Heroes of the Storm. Dar pentru asta este nevoie de ajutorul comunității.

Deckard Cain, clasicul personaj prezent în fiecare joc din serie și puțin cam maltratat în cel mai recent, este pe cale să devină o parte din marea familie a lui Heroes of the Storm, doar că Blizzard nu știe exact cum să facă asta.

Conform lui Nathan LaMusga, designer de eroi la proiect, bătrânul vorbăreț reprezintă o mică problemă, pentru că nu este tocmai un luptător. Caracteristica sa definitorie este că îi place să citească. Ca urmare, pentru a se asigura că bătrânul Cain iese așa cum trebuie, se apelează la ajutorul comunității.

Toți cei care au idei bune pentru implementarea personajului, cu tot cu abilități, rol, talente pasive, talente secundare și tot tacâmul, își pot descrie planul pe secțiunea forumului oficial dedicată designului de personaje.

În trecut, Blizzard a tot glumit despre adăugarea unui personaj precum Cain în Diablo 3, rezultând în arborele de dialog hilar de mai jos.

radial_dialogue_tree

Dacă se va găsi o variantă bună, atunci Deckard Cain va fi prezent în sfârșit în Heroes of the Storm, unde ar cam fi trebuit să existe deja de ani de zile.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button