GamingPC&ConsolesTech&IT

Blizzard vă permite să returnați Warcraft 3 Reforged

Dar originalul tot nu mai există

Blizzard a venit cu o veste bună pentru cei care au dat o grămadă de bani pe Warcraft 3 Reforged, iar în schimb au primit o lămâie degerată. Puteți returna jocul și veți primi înapoi banii pe care i-ați dat, iar contul vostru va fi eliberat de această creație nefericită. Bine, dacă aveați Warcraft 3, tot o să aveți Reforged, dar fără upgrade-ul grafic.

Procedeul de returnare a banilor este rapid și nedureros, tot ce trebuie să faceți este să accesați acest link și să urmați pașii.

Blizzard a emis în sfârșit și un comunicat oficial adresând dezastrul. compania cerându-și scuze față de cei pentru care Warcraft 3 Reforged nu a fost experiența pe care și-au dorit să o aibă. Nu își poate cere scuze pentru că a făcut-o de oaie atât de tare încât oaia a explodat.

Echipa din spatele proiectului este foarte pasionată și dedicată, conform declarației, și are deja planuri pentru a îmbunătăți jocul. Printre primele pe listă sunt repararea aspectului graficii din modul clasic, pentru că au reușit să o sfeclească și acolo cumva. Apoi, pe parcursul următoarelor săptămâni din acest beta test, vor fi detaliate planurile companiei pentru readăugarea componentelor de multiplayer ce au fost scoase din varianta Reforged.

De asemenea, compania a clarificat pentru cei care nu au stat să urmărească fiecare anunț de când a fost scos la vânzare jocul și până acum, că secvențele cinematice făcute cu motorul jocului nu vor fi refăcute așa cum au spus prima dată. Au vrut să rămân pur și simplu fideli originalului. La urma urmei, de acea ai un ping când joci ceva în singleplayer și nu poți pune pauză. Fidelitate!

[Kotaku]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button