PC&Consoles

Blizzard te invită la campionatul mondial de Overwatch

Dacă ești un jucător de Overwatch, sper ca te-ai încins bine în modul Ranked și te-ai clasat prin top în primul sezon, pentru că ai o șansă să reprezinți România la primul campionat mondial din lume dedicat jocului.

Blizzard anunță Overwatch World Cup, un eveniment dedicat jucătorilor din cam întreaga lume, în care cei mai buni își pot etala talentul chiar în fața creatorilor jocului, la BlizzCon. Spre deosebire de campionatele organizate cu ani în urmă de Blizzard, România nu are interdicție, fiind chiar pe lista de națiuni care pot participa.

overwatch campionat

Campionatul se va desfășura pe mai multe etape. Prima din aceste etape este votarea pentru reprezentanților țărilor participante. Comunitatea fiecărei națiuni în parte va avea ocazia să îi aleagă dintr-o serie de nominalizați selectați atât pentru talentul lor, cât și pentru statutul lor din cadrul acelei comunități.

După ce o echipă este asamblată, se va desemna un căpitan, formațiunea finală va fi anunțată și se va trece la fazele de calificare. Acestea se vor desfășura prin internet începând cu luna septembrie, iar apoi, în noiembrie, la BlizzCon, cele 16 echipe rămase se vor înfrunta pentru a determina care este cea mai pricepută națiune la Overwatch. Detalii complete găsiți pe pagina oficială.

Ce ziceți, avem șanse?

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button