PC&Consoles

Blizzard se gândește să facă un film Overwatch

Activision ar putea lucra la un film Overwatch la un moment dat în viitor, deoarece este ceva ce firma ar fi foarte interesată să exploreze.

Potrivit șefului grupului de produse pentru consumatori, Tim Kilpin, această perspectivă este ceva ce Activision „ar dori foarte mult„. Kilpin a fost șef al managementului de franciză la Disney și a avut de-a face cu administrarea imaginii de marketing a lui Pixar.

Un film de Call of Duty este în curs de dezvoltare, iar MCV a abordat subiectul cu Kilpin despre posibilitatea unui film de animație Overwatch – odată ce proiectul menționat anterior va fi finalizat. Acesta a declarat:

Suntem o platformă și un portofoliu, aceste francize există pe mai multe platforme. Nu este doar jocul cel care duce lucrurile mai departe, ci și conținutul liniar [filme și TV] ca o modalitate de a extinde publicul și de a extinde oportunitatea și apoi e-sportul.

Kilpin recunoaște că aducerea francizelor de jocuri video la un nou format, cum ar fi filmele, va fi întotdeauna un risc, așa cum Activision este pe deplin conștient. În ceea ce privește filmul Call of Duty, Kilpin a spus că dacă „scenariul și povestea nu sunt corecte, nu o vom face„.

Începând din 2013, un film bazat pe Call of Duty părea în afara oricări discuții, conform unui articol din New York Times despre directorul general Activision, Bobby Kotick. În acel moment, Kotick a fost de părere că filmele bazate pe jocurile video „rar mulțumesc fanii devotați”, și s-ar putea în cele din urmă ca imaginea firmei să aibă de suferit.

În 2014, au existat zvonuri legate de activitatea companiei, care planfica să deschidă un studio pentru a produce atât filme cât și emisiuni TV bazate pe proprietățile sale. Primul efort al studioului în această direcție a venit sub forma unei serii de televiziune Skylanders, numită Academia Skylanders, care se difuzează pe Netflix. Al treilea sezon urmează să fie difuzat în toamna anului 2018.

Deci, înseamnă asta că în viitorul apropiat ar putea fi dezvoltat un film sau un serial TV Overwatch? Tot ce-i posibil!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button