Știri IT

Blizzard se gandeste sa aduca inapoi servere clasice de World of Warcraft

Inchiderea serverelor private vanilla Nostalrius de World of Warcraft a iscat ceva controverse, multi dintre fani dorind sa incerce popularul MMO asa cum era el in perioada sa de glorie. Din pacate Blizzard nu au prea fost de acord ca niste „baieti” sa le ruleze codul, asa ca inchiderea serverelor private nu era o problema de ce, ci mai degraba de cand o sa se inchida. Iar fanii au fost destul de dezamagiti.

Din fericire urletele online au fost auzit de catre Blizz, studioul cochetand cu ideea de a deschide un server propiu vanilla, evident gestionat de companie, pentru ca trebuie sa te bucuri de joc, dar pentru asta trebuie sa scoti si niste gold din buzunar. 

Si se pare ca nu este doar un zvon, Blizzard intrand dupa inchiderea serverului Nostralius in discutii directe cu un numar de operatori al acestuia. Pe langa asta, saptamana viitoare se zvoneste un anunt mare de tot de la Activision-Blizzard. Sa fie acesta anuntul surpriza? Cu un numar din ce in ce mai mic de jucatori activi si cu o baza de gameri destul de nostalgici, s-ar putea ca aceasta sa fie urmatoarea miscare facuta de Blizzard pentru a readuce cativa jucatori in World of Warcraft.

[Battle.net]

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Fals, am vazut articolul original si raspunsul dat de blizzard. Se gandesc sa faca un server fara level-up boost, heirlooms, dungeon finder etc etc, dar cu toate expansion-urile in el. doar featurile vor lipsi…. voi va documentati macar?

  2. Tocmai invers musiu autorule. Blizzard NU va aduce un server pur de Vanilla WoW ci o strutzobeshina ambulanta cum spune colegul de mai jos. Aproape toti influencerii din WoW sunt de parere ca ideea este una nu proasta ci foarte proasta. Nu mai rastalmaciti comunicatele daca nu intelgeti ce zic astia in ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button