Inchiderea serverelor private vanilla Nostalrius de World of Warcraft a iscat ceva controverse, multi dintre fani dorind sa incerce popularul MMO asa cum era el in perioada sa de glorie. Din pacate Blizzard nu au prea fost de acord ca niste „baieti” sa le ruleze codul, asa ca inchiderea serverelor private nu era o problema de ce, ci mai degraba de cand o sa se inchida. Iar fanii au fost destul de dezamagiti.

Din fericire urletele online au fost auzit de catre Blizz, studioul cochetand cu ideea de a deschide un server propiu vanilla, evident gestionat de companie, pentru ca trebuie sa te bucuri de joc, dar pentru asta trebuie sa scoti si niste gold din buzunar. 

Si se pare ca nu este doar un zvon, Blizzard intrand dupa inchiderea serverului Nostralius in discutii directe cu un numar de operatori al acestuia. Pe langa asta, saptamana viitoare se zvoneste un anunt mare de tot de la Activision-Blizzard. Sa fie acesta anuntul surpriza? Cu un numar din ce in ce mai mic de jucatori activi si cu o baza de gameri destul de nostalgici, s-ar putea ca aceasta sa fie urmatoarea miscare facuta de Blizzard pentru a readuce cativa jucatori in World of Warcraft.

[Battle.net]