GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Blizzard se asteapta la cozi imense pentru WoW Classic

Atat de mari incat deschid mai multe servere

Rezervarea numelor pentru WoW Classic a inceput acum cateva zile si multe realm-uri din SUA si Europa deja sunt full ceea ce va rezulta in liste de asteptare imense odata ce serverele vanilla vor fi lansate la finalul lunii. Potrivit Blizzard, jucatorii cu caractere pe US Faerlina, Herod si Whitemane vor avea cele mai mari perioade de asteptare, asa ca a mai fost creat si realmul Stalagg PvP.

„Le sugeram jucatorilor, in special celor de pe realmul Herod, sa ia in considerare posibilitatea crearii de caractere pe Stalagg. Ne asteptam ca alte realmuri PvP din aceasta regiune sa aiba un numar mult mai mare de jucatori decat posibil odata ce WoW Classic va fi lansat”, au declarat Blizzard.

Aceleasi masuri se aplica si in cateva realmuri din Europa iar Blizzard a creat realmul Gehennas PvP pentru a putea gazdui un numar cat mai mare de jucatori.

Din cate se pare, cererea pentru WoW Classic este mai mare decat s-ar fi asteptat insasi Blizzard si probabil vor fi create si mai multe realmuri pentru a preveni listele de asteptare interminabile. WoW Classic va fi lansat la finalul lunii, pe 26/27 August, dupa ce closed beta-ul a fost redeschis la inceputul acestei saptamani.

WCCFTech

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button