PC&Consoles

Blizzard sare calul cu Hearthstone

Ai 10 dolari de ars? Dacă nu ai chef de pariuri pe internet, te poți apuca de pariuri în Hearthstone.

Blizzard ia o inspirație de la Spaceballs 2: The Search for More Money și anunță un nou Tavern Brawl. Unul la care vei putea să participi în două moduri. Fie poți cheltui 1000 de gold, fie poți cheltui 10 dolari, reali, fizici, palpabili.

Raționamentul celor de la Blizzard este că au nevoie de un avion nou placat cu aur. Pe lângă asta, au vrut să ofere jucătorilor care adoră Arena un soi de Arena, dar cu recompense mult mai mari și un risc mult mai mare.

Spre deosebire de modul Arena, la noul Tavern Brawl vei juca folosind cărți pe care le ai deja. Așa că cine se întâmplă să aibă o tonă de cărți excelente deja în proprietatea sa, să zicem pentru că a cumpărat „jdemii” de pachete, are șanse mai mari de câștig. Se mai elimină astfel și o parte din factorul de noroc, ce ocazional putea da jucătorilor care nu au jdemii de cărți un mic avantaj.

Recompensele, în cazul a 12 victorii, ajung până la 50 de pachete de cărți, trei legendare garantate, 1105 gold și 1095 arcane dust. Blizzard nu a spus exact ce vei câștiga atunci când obții doar trei victorii pentru că oponenții tăi sunt netdeckeri care au mai multe plug-in-uri de Hearthstone instalate decât jocuri pe PC.

Cel puțin deck-ul pe care jucătorii îl pot face este limitat la standard, așa că nu te poți trezi peste cap cu vreun Doctor Boom în runda 4 de la un druid.

[Blizzard]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close