MOREPC&Consoles

Blizzard sărbătorește 20 de ani de StarCraft cu surprize pentru fani

Martie 2018 marchează 20 de ani de la lansarea primului StarCraft, iar Blizzard le oferă fanilor obiecte tematice pentru mai toate jocurile sale.

StarCraft este unul dintre cele mai apreciate jocuri video din toate timpurile și este și cel care practic a dat naștere fenomenului e-sports. Pe 31 martie 1998, Blizzard ne oferea un RTS în care oamenii (Terrans) porneau un război cu două rase de extratereștri, Zerg și Protoss.

Deși formula era simplă și nu se depărta prea mult de rețeta clasică, StarCraft a avut parte de un succes cu adevărat răsunător de-a lungul timpului. Dacă în 2010 ne îndreptam privirile către StarCraft II, care s-a bucurat de-a rândul său de un succes relativ mare, anul trecut Blizzard a revenit cu StarCraft Remaster. Nu oferea nimic special în afară de o grafică ceva mai nouă, animații în plus și alte mici retușuri, dar mai importantă a fost posibilitatea de a-l juca folosind sistemele de operare ceva mai curente, Windows 7 și Windows 10.

Surprizele sunt în mod evident tematice, însă sunt pentru mai toate jocurile de la Blizzard. Tot ce trebuie făcut pentru fiecare joc în parte este în lista de mai jos.

  • StarCraft: Remastered – Logarea în acesta începând cu 6 martie include un skin comemorativ de 20 de ani pentru interfața (UI) din StarCraft: Remastered.
  • StarCraft 2 – Logarea în StarCraft 2 începând cu 6 martie oferă câte un skin special pentru UI pentru fiecare rasă în parte. În plus, perioada dintre 6 martie și 3 aprilie va include câte un Portrait și Decal.
  • Diablo 3 – Logarea în Diablo 3 după 6 martie acordă un animal de companie în joc sub forma unui Battlecruiser și denumit Dominion’s Revenge.
  • Overwatch – Tot între 6 martie și 3 aprilie, logarea în Overwatch vine la pachet cu skinul Sarah Kerrigan Ghost pentru Widowmaker.
  • World of Warcraft – Între 31 martie și 6 aprilie, dacă salutăm folosind comanda /salute unul dintre animalele de companie (companion pets) cu tematică StarCraft din World of Warcraft – Zergling, Grunty, Mini Thor, Baneling sau Zeradar – vom primi un Feat of Strenght cu numele „Salute to StarCraft”.
  • Heroes of the Storm – Pentru Heroes of the Storm, logarea în perioada 27 martie – 7 aprilie ne recompensează cu portrete aniversare cu Protoss, Terran și Zerg.
  • Hearthstone – Participarea la un Tavern Brawl inspirat din StarCraft între 21 și 25 martie ne va acorda trei pachete cu cărți din colecția Kobolds & Catacombs

Imagini cu toate cadourile pot fi văzute pe site-ul oficial dedicat evenimentului urmărind link-ul de mai jos.

[Blizzard]

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button