PC&Consoles

Blizzard renunță la Windows XP și Vista

În cazul în care vă numărați printre amatorii jocurilor Blizzard care încă mai țin la sistemele lor de operare din deceniul trecut, am o veste proastă pentru voi. Trebuie să faceți un upgrade în curând.

Blizzard anunță că va înceta să mai suporte Windows XP și Windows Vista pentru jocurile sale curente. Asta nu presupune doar că următoarele versiuni de Hearthstone, Diablo 3, Starcraft 2 sau Heroes of the Storm vor înceta să mai funcționeze, dar și jocul cel mai important al companiei va necesita un sistem de operare nou.

Până și World of Warcraft nu va mai funcționa pe aceste două sisteme de operare. Schimbarea nu se va produce peste noapte, compania anunțând că tranziția se va petrece pe mai multe stagii, jocurile afectate fiind anunțate din timp, înainte de update-urile care vor îndepărta suportul pentru XP și Vista.

Fiind vorba de jocuri actualizate în mod constant, care nu pot funcționa fără a fi actualizate în mod constant, nu prea aveți de ales. World of Warcraft va necesita minim Windows 7 în curând, la fel și Starcraft 2 și toate celelalte jocuri ale companiei. Overwatch deja necesita un sistem de operare mai nou pentru a funcționa, așa că nu intră la socoteală.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button