GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Blizzard reduce echipa care se ocupă de Heroes of the Storm

Blizzard a anunțat că mai mulți membri din studioul care se ocupă de Heroes of the Storm vor fi mutați către alte proiecte și că va anula evenimentele de esports ale jocului.

Blizzard pare să-și mute încet-încet atenția de la Heroes of the Storm și să pregătească trecerea jocului la stadiul de mentenanță. Într-un blog post publicat ieri de J. Allen Brack, președintele companiei, și directorul general al departamentului de dezvoltare, Ray Gresko, Blizzard anunță mutarea mai multor membri din echipa care dezvoltă acum Heroes of the Storm către alte proiecte din cadrul companiei, precizând de asemenea și că va renunța pentru 2019 la evenimentele de esports Heroes Global Championship și Heroes of the Dorm.

„Am luat dificila decizie să-i transferăm pe unii dintre dezvoltatorii Heroes of the Storm la alte echipe și suntem incântați să descoperim pasiunea, cunoștințele și experiența pe care le vor aduce la aceste proiecte”, se afirmă în postare. „În ciuda schimbării, vom continua să susținem în mod activ jocul cu noi eroi, evenimente tematice și alte tipuri de conținut pe care comunitatea noastră le iubește, deși cadența se va schimba”.

Chiar dacă nu a fost niciodată la fel de popular ca giganții genului MOBA, League of Legends și Dota 2, Heroes of the Storm a reușit să-și construiască o bază de fani fidelă și dedicată. Blizzard spune că decizia a fost luată pentru a susține celelalte jocuri în format live service și proiectele neanunțate la care compania lucrează acum. „În timp ce nu luăm aceste decizii cu ușurință, privim către viitor cu entuziasm pentru ceea ce va însemna asta pentru alte jocuri live și pentru toate proiectele pe care le avem în lucru”, spune Blizzard. „Îi apreciem pe toți dezvoltatorii care lucreaza din greu si pe toți cei din comunitatea Blizzard și așteptam cu nerăbdare să împărășim cu voi mai multe experiente de gaming epice”.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button