PC&Consoles

Blizzard pregătește ceva

În ziua de 25 martie Blizzard va organiza în Coreea de Sud un eveniment numit „I <3 StarCraft”.

Nu vreau să repet greșeala de anul trecut când am speculat că la BlizzCon va fi anunțat măcar un remake al unui titlu clasic, dar sper ca de această dată să se adeverească zvonurile. În cadrul acestui eveniment, care va fi transmis în direct prin internet, se vor organiza lucruri precum meciuri de StarCraft Brood War între jucători cu renume în istoria eSports. Mai presus de toate, lumea se așteaptă ca aici să fie anunțat acel StarCraft HD care tot dă târcoale prin știrile noastre de vreun an de zile.

În cazul în care se adeverește de această dată, și nu rămân iar cu buza umflată, atunci vă puteți aștepta ca StarCraft HD să păstreze originalul în mare parte intact, dar cu grafică modernizată care să suporte rezoluții mai bune și cu o interfață ceva mai modernă. Pe lângă asta, se așteaptă ca jocul să aibă parte de o integrare mai bună cu varianta curentă a Battle.net, cea care în curând nici măcar  nu se va mai numi Battle.net, Blizzard dorind să pensioneze această denumire.

Sâmbătă vom ști cu toții exact despre ce este vorba. Până atunci, putem doar spera… că nu îl vor reface ca un mod de Starcraft 2 disponibil o dată pe an.

[DSO Gaming]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button