PC&Consoles

Blizzard pregătește ceva care seamănă cu Diablo 4

Diablo 3 n-a avut tocmai cea mai bună recepție din lume atunci când a fost lansat, atât pentru că Activision-Blizzard a decis să își monetizeze până la maxim baza de jucători deja plătitori în loc să facă un joc bun, cât și pentru că șeful proiectului avea tendința să își reverse frustrarea pe unul din creatorii seriei.

Blizzard se pare însă că vrea să remedieze situația, și nu doar prin schimbările aduse de Reaper of Souls și sindromul Stockholm.

David Brevik, co-creatorul seriei Diablo care a fost înjurat anterior de directorul lui Diablo 3, anunță că se află în acest moment în rolul de consultant la un joc de tipul Diablo, menit să împingă genul la un nou nivel. Conform surselor din cadrul Blizzard, acesta chiar s-a aflat la sediul studioului luna aceasta. Partea mai interesantă este că Brevik nu este singur. Alături de el se mai află și Bill Roper, fostul președinte al Blizzard North. Pe Bill îl mai cunoașteți și de la seria Warcraft, el fiind vocea a cam fiecărei unități din primele jocuri.

Ce exact căutau acolo nu se știe. Imaginea criptică de mai sus nu oferă prea multe indicii. Ar putea fi vorba de Diablo 4, de un alt joc în stilul lui Diablo produs de Blizzard sau de o remasterizare a lui Diablo 2 care își pune în plan să actualizeze și gameplay-ul, nu doar grafica.

Adevărul va fi dezvăluit la BlizzCon, la începutul lunii viitoare.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. diablo 3 fost un esec total comparativ cu fabulosul Diablo 2, care este jucat si acum (incredibi), D3 a pierdut pt ca e pay-to-win
    un joc care are respectul lui D2 este PATH OF EXILE, doar ca se adreseaza unui public cu un IQ mai….”generos”, si care este Free-to-play, free-to-win

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button