PC&Consoles

Blizzard omoară Battle.net

Ne aflăm la sfârșitul unei ere. Battle.net, componenta de multiplayer a tuturor jocurilor Blizzard de la Diablo 1 și până în prezent, va înceta să mai existe.

Studioul anunță că va renunța la numele Battle.net, preferând să folosească pur și simplu propriul nume, așa că totul va fi reunit acum sub denumirea Blizzard. În acest moment există deja astfel de componente, cum ar fi Blizzard Streaming și Blizzard Voice.

Compania face asta deoarece a tot existat confuzie, iar din moment ce jocurile au multiplayer inclus la pachet, nu mai este nevoie de o identitate separată pentru infrastructura on-line.

Și astfel, legenda dispare. Battle.net și-a început existența ca un server care conecta jucătorii de Diablo 1, fiind la acea vreme nimic mai mult de un calculator Pentium care ședea aprins mereu în biroul celor de la Blizzard. De atunci s-a extins pentru a deveni un fenomen mondial. Locul unde te duceai să vezi cele mai recente evenimente despre competițiile și update-urile jocurilor Blizzard. Dar acum, cu social media și toate cele, Battle.net nu mai este necesar.

Mai jos puteți vedea câteva dintre înfățișările pe care le-a avut serviciul de-a lungul a aproape 20 de ani de existență

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button