Gaming

Blizzard ofera un Heroes of the Storm open beta luna viitoare

Multi s-au intrebat cand incepe Heroes of the Storm open beta, iar Blizzard tocmai a anuntat o data exacta in care jocul Free-To-Play va putea fi accesat de toata lumea, lasand hoardele de fani sa dea navala pe serverele Battle.Net.

Daca in trecut un beta-key pentru Heroes of the Storm, la inceputurile sale, se vindea pe forumuri obscure si pentru 150 de dolari, acum lucrurile stau cu totul altfel. Blizzard s-a asigurat ca de aceasta data nu scapa situatia de sub control, asa cum a fost cazul lui Hearthstone, cand key pentru joc se vindeau pe eBay cu preturi de peste 250 de dolari.

Jocul urmeaza sa intre in stadiul open beta incepand cu data de 20 mai, jucatorii putandu-se bucura de Heroes of the Storm in liniste si pace, fara sa mai fie nevoie de o cheie de activare. Astfel, noul MOBA ofera jucatorilor posibilitatea de a controla personaje din universul Blizzard, ce curprinde mai multe jocuri, amintind aici Warcraft si Diablo. Daca lansarea Heroes of the Storm open beta are loc pe 20 mai, jocul urmeaza sa aiba parte de o lansare cu surle si trambite pe data de 2 iunie, cand va iesi in mod oficial din stadiul Beta si va intra in randul jocurilor terminate.

Articole asemanatoare

Back to top button