PC&Consoles

Blizzard lucrează la un MMO RTS pentru mobile

Vreți un nou Warcraft? Ar fi bine să aveți grijă ce vă doriți, pentru că pare că veți primi unul, sub forma unui MMO RTS pentru mobile, făcut în motorul Unity.

Câteva listări noi pentru locuri de muncă au fost zărite la Blizzard, ce arată destul de clar, gri deschis pe albastru, că studioul lucrează la un proiect nou ce ia forma unui RTS cu accente de MMO pentru mobile. Alte listări indică posibilitatea că ar putea fi un joc Warcraft. Jocul este construit pe motorul Unity, ceva ce nu este ieșit din comun, din moment ce Hearthstone este făcut și el tot folosind Unity.

Ce exact înseamnă un MMO RTS? După definiția curentă, nu ar trebui să vă gândiți la ceva ca SAGA, nici măcar la Age of Empires Online, ci acele chestii de mobil care au iconițe cu oameni care urlă și sunt în esență neinteresante, de fac Dark Throne să seme cu Ground Control, în ceea ce privește complexitatea.

Dar, cine știe, poate Blizzard chiar poate scoate un iepure din joben, iar acest MMO RTS, potențial Warcraft, chiar va fi unul grozav, nu doar o tentativă de-a intra în rând cu restul turmei de a face astfel de joc de duzină pentru că așa a decis cineva de la companie care n-a prea înțeles despre ce era vorba. La urma urmei, cine mai ține minte Lords of Ultima, acea minunată reimaginare a seriei de RPG-uri care a revoluționat genul cu 30 de ani în urmă.

Asta dacă este măcar lansat și nu va fi anulat ca multe alte proiecte mult mai importante la care lucra studioul în trecut.

[NeoGaf]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button