GamingPC&ConsolesTech&IT

Blizzard lucrează la un joc cu vehicule

Blizzard pare că pregătește un joc nou sau poate un expansion foarte interesant pentru Overwatch.

Conform unei listări pentru un loc de muncă la studioul din Irvine, California, Blizzard lucrează în acest moment la un joc nou care implică vehicule într-un mod sau altul. Jocul este construit într-un motor de first person robust și necesită o persoană pricepută la construirea de vehicule și a trăsăturilor acestora de manevrabilitate.

Proiectul este marcat ca „neanunțat”, așa că ar putea fi vorba de un joc separat, în locul unui expansion al lui Overwatch care să includă karturi. Ar mai putea fi însă un lucru. Dacă sunteți un fan mai obsesiv al jocurilor companiei, probabil țineți minte că Blizzard a creat cu foarte mulți ani în urmă ceva numit Rock n’ Roll Racing.

Studioul ar putea lucra la o reînviere a seriei clasice. Deși, posibilitatea ca acesta să fie proiectul cu pricina nu ar fi tocmai mare, având în vedere că nu are cine știe ce tracțiune de marketing. Însă ceva în genul lui Mario Kart în Overwatch n-ar fi exclus, pare mai probabil decât un joc de curse Diablo sau unul Starcraft. În momentul actual unul Warcraft n-ar fi imposibil, din moment ce au cam făcut asta deja în World of Warcraft. Răspunsul l-am putea afla anul viitor la BlizzCon.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button