PC&Consoles

Lucrează Blizzard la un FPS nou?

Din categoria „Starcraft Ghost confirmed?”, Blizzard are un nou proiect în desfășurare în acest moment, care necesită contribuția câtorva ingineri de software noi.

O listare și-a făcut apariția pentru locuri de muncă pe pagina oficială a companiei care arată clar că Blizzard lucrează la un proiect nou care va lua forma unui joc first person. Nu s-a specificat direct că este vorba de un First Person Shooter, așa că titlul nu ar fi tocmai corect, dar șansele ca Blizzard să facă altceva, ca un Skyrim în Warcraft ar fi cam… practic n-ar fi deplasate, așa că ar putea fi vorba și de asta.

O altă speculație completă ar fi că poate studioul a decis să învie Starcraft Ghost, din moment ce a tot încercat să o popularizeze pe Nova prin misiunile adiționale lansate pentru Starcraft 2. Desigur, Blizzard tot are tendința să omoare proiecte, la fel cum a făcut cu remake-urile pentru care angaja oameni acum ceva vreme și cu proiectul Titan.

Alternativ, având în vedere obiceiurile din ultima vreme și conexiunea cu Activision, Blizzard ar putea lucra la Overwatch 2 sau Overwatch Black Ops. Cerul este limita când vine vorba de speculații.

[PC Gamer]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

10 comentarii

  1. Overwatch 2? Black Ops? De ce ar strica curentul Overwatch care este perfect si profitabil exact asa cum este. Chiar ar fi foarte ne-Blizzard din partea lor, avand in vedere cat de inovatori si dedicati sunt ei.

  2. Privind varianta de lansare a lui D3, nu inteleg unde ar fi inovarea. Nu uita ca Blizzard a lansat Starcraft 2 pe 3 bucati. Sa faca un Overwatch World at War, un Overwatch Ghosts s-ar potrivi cu sistemul anual de lansari Activision.

  3. Eu vreau sa spun ca Blizzard a reusit sa faca niste jocuri ce par nemuritoare, chiar si la vreo 2 decenii de la lansarile lor. Plus ca inovarea e si de partea Overwatch, cat loot are jocul si ca potential de zeci de patch-uri mari eu zic ca e ceva. Acum ca au mai avut si ei perle, da, ce companie nu a avut sa fim sinceri. Dar acum ma gandesc ca cine stie, poate Activision vrea sa reinventeze CoD-ul cu ajutorul Blizzard, dar-ar Domnul. Dar nu m-ar mira ca Activision sa ii conduca spre prostii gandindu-ma la puterea lor de cumparare.

  4. Eu unul am fost multumit de starcraft2 pe care lam loat direct de la blizzard cu 80 euro toate 3parti si as fi tentat sa cumpar si si alt ceva care sa faca parte din seri starcraft dar sa nu fie cine stie ce hidosenie ce sa strice seria cum are obiceiul sa faca cei de la blizzard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button