Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Blizzard lucrează la mai mult Diablo

/
/
/

Vești bune pentru cei care așteaptă mai mult conținut pentru Diablo 3, Blizzard nu a uitat de voi.

Studioul angajează în acest moment un director de artă, al cărui obiectiv este conducerea către un viitor glorios a direcției artistice, inspirând angajații, evanghelizând viziunea, și chiar lucrând ocazional la resurse noi. În cadrul cărui proiect? La un titlu neanunțat din seria Diablo.

Fiind încă prea devreme pentru Diablo 4, iar Blizzard promițând mai multe expansion-uri pentru Diablo 3, pare destul de probabil că se caută un om pentru realizarea direcției artistice pentru conținutul nou. Și pentru că angajează pe cineva nou, nu mută pe cineva de la o altă divizie, poate vor să prezinte locații ce nu au mai fost prezente până acum, și au nevoie de cineva cu inspirație proaspătă, asta sau cine a lucrat anterior în această poziție s-a săturat de glumele cu unicorni.

Blizzard a menționat cu ani în urmă posibilitatea ca într-unul din expansion-urile lui Diablo 3 să fie adăugate din nou clasele jocurilor vechi. Așa că am putea vedea poate o amazoană, poate un paladin, o asasină sau ceva druid.

Informații adiționale nu sunt acum disponibile, și având în vedere că abia acum este angajat un director de artă, probabil nu va fi dezvăluit la BlizzCon, anul acesta. Însă, anul viitor avem șanse să vedem poate un Diablo 3: Wirt’s Revenge.

[Blizzard]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar