PC&Consoles

Blizzard le pregateste o surpriza nefericita nesimțiților din WOW

Nu este ceva neobisnuit sa dai intr-un joc online de un ghiolban, mojic, care sa iti adreseze injurii la doua sau trei secunde.

Toti ne-am obinuit cu asemenea personaje si le consideram ca fac parte din peisajul online. Nu poti sa joci un joc de CS sau COD fara sa fi numit noob sau trisor de catre un apucat care urla si spameaza chat-ul. 

Lucruri de care Blizzard, dupa multi ani, incepe sa isi dea seama, introducand o noua pedeapsa pentru cei care abuzeaza chat-ul in World of Warcraft.

Cu aceasta noua initiativa, Blizzard doreste sa puna capat comportamentul indecent sau injurios ce se regaseste in chat-ul World of Warcraft, mai ales ca au un joc nou gata de lansare. Astfel, cei care sunt indentificati ca fiind nesimțiți vor primi un silence de minim 24 de ore.

Jucatorii care au multiple abateri pentru Spam sau abuzarea chat-ului global vor primi silence pe cont, nu pe personaj, asta cel putin pana cand nu se va determina daca esti sau nu vinovat. Astfel nu o sa mai poti sa accesezi Instance Chats, Global Chat, nu mai poti trimite e-mail-uri in joc, invitatii in party si multe altele.

Cu toate acestea, vinovatul va putea inca sa impartaseasca questuri, sa sopteasca prietenilor, sa creeze party-uri si raiduri si sa comunice in canalele globale cu un moderator prezent. Prima data cand un jucator este redus la tacere, functionalitatea de chat va fi restrictionata timp de 24 de ore.

Aceasta limitare se va dubla cu fiecare restrictie ulterioara, fara nici o limita superioara. Ceea ce inseamna ca cei cu penalizari multiple nu vor mai putea comunica timp de o durata cu adevarat impresionanta. Oricine poate folosi functia de raportare din joc pentru identificare jucatorilor potential abuzivi.

Noua functie isi va face debutul odata cu al saselea expansion al jocului, Legion, ce va fi lansat spre finalul lunii August. Legion va adauga clasa de erou Demon Hunter si un nou continent intitulat „Broken Isles”, pe langa alte actualizari.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button