PC

Blizzard isi lanseaza propiul serviciu de voice chat cross-game

In urma cu un an, Blizzard a anuntat un nou serviciu de chat destinat utilizatorilor de Battle.net, primul joc vizat fiind Overwatch. Din nefericire, anuntul de luna trecuta cu privinta la schimbarile Battle.net, Blizzard concluzionand ca jocurile nu mai au nevoie de un serviciu pentru a functiona, mai ales unul destinat jocului online care acum este ceva normal in ziua de astazi.

Astfel, dupa o luna de liniste, studioul tocmai a anuntat Blizzard Voice, un serviciu care functioneaza pe toate jocurile publicate de celebri creatori.

Sistemul funcționează la fel ca Voice Chat-ul Steam, permițându-ti să vorbești cu prietenii sau prietenii prietenilor din interiorul sau din afara jocurilor, atâta timp cât aveți Blizzard Launcher deschis.

Compania promite „audio de înaltă calitate și stabilitate superioară”, personalizare completă, și capacitatea de a „modifica individual volumul unui jucator, sau de a-l muta” Spre disperarea unora, nu este un sistem de chat în joc, din pacate.

Asta înseamnă că nu se poate vorbi cu jucători care nu sunt în lista ta de prieteni în timpul jocurilor aleatorii pick-up, de exemplu, cu excepția cazului când utilizați o aplicație terță parte cum ar fi TeamSpeak.

Cu toate acestea, unii utilizatori Reddit spera ca, cu tehnologia pusa în loc, team play va fi lansat în curând. După cum spune un utilizator, „este un lucru atât de evident … dacă oamenii au o problemă cu copiii toxici, pur și simplu le poti dezactiva chat-ul sau dezactiva chat-ul vocal complet.” Pentru a obține Blizzard Voice, trebuie doar să faceți upgrade la Launcher.

[Blizzard]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button