Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Blizzard face bani cu Diablo 3 doar in China. SUA si Europa sunt excluse

/
/
/
/
image
img

Blizzard a anuntat nu demult ca Diablo 3 va primi un update cu functionalitati gratuite, dar acestea nu se vor aplica jucatorilor din SUA si Europa.

Update-ul va fi valabil doar in tarile in care jucatorii sunt obisnuiti sa scoata bani din buzunarele lor reale pentru a plati obiecte in joc, scrie Engadget. Una dintre aceste tari este China – gamerii din aceste zone vor primi acces la o noua moneda de schimb, denumita „platinum”, la boost-uri de experienta, la accesorii, la slot-uri pentru caractere si un UI pe masura, care va gestiona toate noutatile care vor fi introduse. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu acele microtranzactii binecunoscute din jocurile free-to-play. Blizzard a incheiat deja un contract cu NetEase, o companie chineza de internet, care are propriul portal web pe care opereaza o versiune de Diablo 3 in China. Informatiile au aparut si pe forumurile din SUA si Europa ale dezvoltatorului.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar