MORE

Blizzard explica schimbarile din Hearthstone

Ieri va anuntam ca Blizzard va implementa o schimbare insemnata in Hearthstone, care ii va afecta foarte mult pe cei care folosesc deck-uri de Warrior cu un anumit combo.

Foarte multi jucatori au fost nemultumiti de faptul ca Warsong Commander urmeaza sa primeasca un nerf masiv, care va duce la scaderea severa a eficientei unui deck bazat pe Grim Patron, asa ca Ben Brode, Senior Game Designer al lui Hearthstone, a decis ca ar fi bine sa explice exact pasii prin care au trecut pana cand s-a ajuns la aceasta decizie.

Borde detaliaza numeroasele iteratii prin care au trecut atunci cand au incercat sa repare dezechilibrul sever al jocului, fiind considerate schimbari si mai mari pentru carte, care i-ar fi limitat si mai mult utilitatea. Designerul recunoaste ca desi modificarea cartii elimina o componenta foarte frustranta din joc (pentru cei care nu foloseau deck-ul), este poate prea daunatoare performantei clasei Warrior.

Momentan, Warrior este cea mai slaba clasa din modul Arena, iar un Warsong Commander mai slab nu face decat sa agraveze situatia. O solutie este planuita, dar nu se va intampla printr-un patch, ci mai probabil intr-un nou expansion al lui Hearthstone, care va adresa aceasta problema pe termen lung.

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close