PC&Consoles

Blizzard dezvăluie cât de des pică premii în cutiile din Overwatch

Dacă vă amintiți bine, acum câteva luni China a stabilit prin lege că producătorii de jocuri sunt obligați să declare în mod oficial care sunt șansele să pice obiecte speciale în diversele cutii misterioase care pot fi obținute în jocurile care au un sistem de drop-uri.

Unul din acești producători de jocuri este Blizzard, care a confirmat cu această ocazie ceea ce știa deja toată lumea. Că o carte legendară pică în Hearthstone la fiecare 20 de pachete, eliminând orice fel de sentiment că următorul pachet ar putea fi cel norocos, când ești abia la numărul 4. Dar a mai dezvăluit și care sunt șansele să pice recompensele din cutiile de Overwatch, iar la listă probabil se vor alătura și cele de la Hearthstone în curând.

Dacă sunteți curioși, un obiect de grad epic va pica la fiecare 5.5 cutii deschise, în medie. Iar obiectele legendare își vor croi un drum spre inventarul vostru la fiecare 13.5 cutii, în medie.

Va fi tare interesant să vedem când se va conforma Valve legii, și ne va permite să aflăm exact de câte ori pică un cuțit special în CS:GO. Deși, dacă ar face asta probabil n-ar mai deschide nimeni cutii în vecii vecilor.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Pingback: Blizzard dezvăluie cât de des pică premii în cutiile din Overwatch - Pro Team Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button