Gaming

Blizzard confirma (pentru a 1000 oara) ca lucreaza la un nou joc

Blizzard lucreaza la un nou joc. Anunt, confirmat indirect de catre David Kim, fostul star eSports si membru al echipei de dezvoltare Star Craft 2, care a confirmat ca paraseste echipa de dezvoltare Star Craft 2 si se va alatura unui nou proiect Blizzard!

Care? Da… dracu stie ce se intampla la astia in studio, pentru ca aici in redactie cititm cel putin de cinci ori pe an o stire care releva faptul cu Blizz lucreaza la un nou joc. Adica nimic nou!

Cum era de asteptam Kim nu a spus nimic despre noul joc la care va urma sa lucreze, dar in mod cert este inca un MMO-RPG-Shooter-Ceva-Chestie dubioasa care va umple visteria Blizzard-Activision pentru inca zece ani.

Multe voci spun ca David s-ar fi mutat la varianta remasterizata a lui Star Craft 1, dar este putin probabil ca acest lucru sa se intample. Cea mai plauzibila teorie este legata de un posibil WarCraft 4, asta pentru ca Dustin Browder, fostul designer de la HoTS si StarCraft 2 s-a mutat si el la acest nou proiect/joc/vacuta buna de muls cu microtranzactii.

Speculatii pe baza incidentului se pot face pana la adanci batranete. Totusi, un lucru stim cert! De pe vremea lui Star Craft Ghost, Blizz lucreaza la un nou titlu. Pana la urma, cel mai nou IP original al companiei este Overwatch. Iar daca acest trend este urmarit cu atentie, putem spune ca un nou joc de la Blizzard, o sa vedem undeva in urmatorii cinci, pana la 20 de ani. Asta daca nu adauga o noua iteratie pentru WOW, caz in care s-ar putea sa vedem un nou joc de la Blizz la Calendele Grecesti.

[Blizzard Forums]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button