GamingȘtiri IT

Blizzard anunță Diablo Immortal pe mobile

Diablo Immortal este noul joc anunțat de Blizzard din franciza Diablo, care va fi disponibil doar pe mobile.

Diablo Immortal  are acțiunea plasată între Diablo II și partea a treia, în care aflăm ce s-a întâmplat după distrugerea Worldstone. Pe lângă trailerul cinematic, am primit și ceva gameplay ca să ne facem o idee despre cum o să arate jocul. Chiar dacă noul Diablo a fost optimizat pentru telefoanele mobile (și tablete), pare să păstreze totuși același stil de gameplay cu care ne-am obișnuit până acum. Cele șase clase vor primi noi abilități, zone și dungeons. De asemenea, acesta va avea și modul online multiplayer, unde vei putea discuta cu ceilalți jucători din echipa ta prin aplicația Blizzard Battle.net de mobile făcută special pentru Diablo Immortal.

Anunțul a fost făcut în timpul ceremoniei de deschidere a ediției de anul acesta de la Blizzcon, și am aflat că jocul este dezvoltat în colaborare cu NetEase, o companie chinezească care a ajutat să lanseze mai multe jocuri pe piața din China.

Diablo III s-a lansat inițial pe PC în 2012, iar un an mai târziu am primit și versiunea de console pe PS3 și Xbox 360. Ceva mai târziu, și-a făcut apariția și pe PlayStation 4 și Xbox One, iar din 2 noiembrie, chiar și versiunea de Switch pe care o testăm în prezent să vedem ce s-a schimbat față de PC și celelalte console.  

Din nefericire, anunțul nu a fost tocmai bine primit de către fani. Trailerul a primit pe YouTube mai bine de 200.000 de dislike-uri și nenumărate comentarii în care utilizatorii și-au exprimat nemulțumirile și dezamăgirea.

În luna august, Blizzard anunța că are mai multe proiecte în lucru legate de Diablo, drept pentru care majoritatea ne-am așteptat fie la următorul joc din franciză sau măcar la un DLC pentru Diablo III. Mai mult decât atât, umblă vorba că Diablo Immortal ar fi o copie după un alt joc lansat de NetEase, numit Endless of God.

Dacă vrei să testezi jocul imediat ce va fi disponibil, te poți înregistra pe site-ul oficial, unde vei avea șansa să primești acces la beta sau recompense în joc. Diablo Immortal și-a făcut deja apariția în Play Store și a fost anunțată și o versiune de iOS.

Sursa

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. This is worst then NOTHING…pentru momente de genul asta exista expresii ca ”I expect nothing, and I’m still let down”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button