GamingMobileRSS PaginaDeMedia

Blizzard anunta ca Diablo Immortal trece la faza de external testing

A trecut ceva de cand nu am mai auzit de numele asta. Immortal, varianta pentru telefoane a lui Diablo, nu a fost primit foarte. Tin minte live-ul de la BlizzCon care a surprins un moment foarte jenant de la panel-ul Diablo. Ne-am fi asteptat la un DIablo IV (care, Doamne-ajuta, a fost anuntat in 2019) sau la un Diablo Remastered, daca tot primele doua titluri sunt cele mai iubite. In schimb, dezvoltatorii s-au lovit de un val de huiduieli la care au reactionat pur si simplu copilareste printr-un „haideti, fratilor, voi nu aveti telefoane?”.

Poate ca ceva s-a schimbat intre timp. Nu stiu daca este din cauza unui mic gameplay trailer prezentat la BlizzCon in 2019 sau vreo alta magie, dar producatorii se mandresc cu faptul ca testarea interna a jocului in stadiul actual a avut un succes rasunator.

Sa nu confundam departamentul intern de testare cu fanii, totusi. Parerile sunt impartite, desigur, dar butonul de „pre-register” a fost apasat de multe degete pe telefoane. Ceea ce inseamna ca procesul de testare este mult mai amplu si important pentru faza de early acces.

Blizzard afirma ca vor extinde faza de testare pe regiuni, pentru a se adresa sferei externe de testeri. Nu stim insa daca acest lucru se refera la sansa de a te juca in early acces sau la alte departamente aferente sediului Blizzard sau ambele, dar lucrurile se pun incet-incet in miscare.

Blizzard are in plan mai multe jocuri pentru smartphone, iar, daca treaba va merge bine, am putea  vedea si altceva in afara de Hearthstone si companion apps pentru jocurile principale de pe PC. Intre timp, compania mestereste de zor si la Diablo IV si Overwatch 2. Si sa nu uitam de potentialul imens pe care World of Warcraft: Shadowlands il are.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button