PC&Consoles

Blizzard anunță beta testul pentru necromantul lui Diablo 3

Blizzard dă de veste tuturor celor care dețin Diablo 3, cu tot cu Reaper of Souls, că pot să încerce în viitorul apropiat cea mia nouă clasă a jocului, mulțumită unui beta test.

Nu va fi un test disponibil tuturor, va fi limitat la un număr restrâns de oameni, așa că dacă vreți să participați, aruncați o privire peste setările voastre de la contul Battle.net și asigurați-vă că aveți bifată opțiunea de mai jos

Cei selectați vor fi înștiințați prin e-mail, așa că nu dați click pe link-uri dubioase găsite pe site-uri aleatoare pe internet. Nu există nici un NDA, așa că dacă sunteți primit în test, sunteți liberi să spuneți tuturor despre experiența voastră, în special celor de la Blizzard. La urma urmei, este un beta test.

Merită menționat că necromantul nu vine ca parte din vreun expansion sau ca un update gratuit. Necromantul este o clasă de personaj pentru care va trebui să plătești. Prețul final nu a fost anunțat, dar având în vedere cât costă un animal de companie inutil în jocurile Blizzard, probabil necromantul nu va fi ieftin.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button