GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Blizzard face angajări pentru mai multe proiecte Diablo

Blizzard nu a făcut prea multe mențiuni publice despre Diablo 4, dar jocul pare să fie deja în lucru. Cea mai recentă indicație a faptului că un nou titlu de bază în franciza Diablo se află în producție a venit în urma raportului trimestrial al Activision-Blizzard, unde directorul executiv Coddy Johnson a vorbit despre alocarea mai multor resurse pentru studiurile Blizzard, în ciuda faptului că Activision a concediat zilele acestea 8% din numărul total de angajați.

„Numărul de angajați ai Diablo va crește substanțial, deoarece echipele lucrează la mai multe proiecte în curs de desfășurare pentru franciză, precum și la lansarea globală pentru Diablo Immortal”, a spus Johnson. Diablo Immortal, viitorul joc mobil al lui Blizzard, dezvoltat în parteneriat cu Netease, este titlul despre care se știa deja, în urma anunțului controversat de la Blizzcon 2018. Printre celelalte proiecte la care se referă Johnson se numărăr probabil și Diablo 4, iar zvonurile vorbesc și de un remaster al lui Diablo 2.

Johnson a menționat de asemenea că se vor face angajări și pentru alte departamente de dezvoltare din cadrul Blizzard, spunând că Activision-Blizzard va „investi în alte jocuri Warcraft” și că „în general, managementul Blizzard este gata să aloce mai multe resurse decât oricând pentru a susține titlurile mobile planificate și cadența continuă a conținutului din World of Warcraft”.

„Alte jocuri Warcraft” ar putea să se refere la Warcraft 3 Reforged, așteptat în prima parte a anului și WoW Classic, așteptat în vară, dar ar putea însemna și ceva cu totul nou. Judecând după cele spuse de Activision în cadrul ultimului raport financiar, sunt slabe șanse să vedem un titlu nou în 2019, chiar dacă mai multe proiecte vor fi probabil dezvăluite la Blizzcon 2019.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button