PC&Consoles

Blizzard aduce o schimbare esentiala in meciurile Overwatch competitive

O problema prezenta in Overwatch pe care alte jocuri cu un format asemanator, gen *cough* MOBA-uri precum Heroes of the Storm, LoL si DotA le-am eliminat destul de repede, a fost utilizarea unei compozitii de echipa bazate pe clase, dar fara a restrictiona posibilitatea de a alege acelasi erou de mai multe ori in aceeasi echipa.

Ei bine, cel putin in cadrul modului de joc competitiv, acest lucru a luat sfarsit.

Intr-un interviu acordat GameSpot, designer-ul Scott Mercer a declarat:

Chestiunea importanta pentru jocurile competitive este ca vom limita eroii posibili la unul per echipa, astfel incat jucatorii sa nu mai poata ingramadi mai mult decat un exemplar al aceluiasi erou intr-un meci competitiv. Nu va afecta deloc Quick Play, dar e ceva ce vom activa in jocuri competitive.

Blizzard planuieste si eliminarea modului Sudden Death in urmatorul sezon competitiv si sa introduca un sistem de egalitati. Mercer a mai declarat si ca Zenyatta si D.Va vor primi buffuri intr-un patch viitor.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button