PC&Consoles

Blizzard a pus gand rau trisorilor

Unele jocuri de multiplayer sunt ceva mai relaxate cand vine vorba de pedepsirea trisorilor. Acorda ban-uri temporare, ii pun in servere dedicate trisorilor sau in cazul jocurilor Ubisoft, ii pun timp de 2 ani in fruntea tuturor clasamentelor lui The Crew si mint publicul ca vor rezolva problema in curand. Blizzard are o alta polita cu Overwatch.

Pe scurt, daca esti un trisor, s-a zis cu tine. Blizzard va da ban-uri permanente, pe toata viata, celor care se apuca de trisat in Overwatch.

Compania face asta atat pentru ca trisorii vor trebui sa cumpere un alt exemplar de 40 de euro a lui Overwatch ca sa joace iar pe un alt cont, cat si pentru ca prin eliminarea indivizilor care triseaza jocul va fi fundamental mai bun. Blizzard va incurajeaza sa raportati trisorii, folosind adresa „hacks@blizzard.com”, fiindca aparent jocul nu are un sistem de raportare integrat.

Studioul mai tine sa mentioneze ca nu ar trebui sa va luati in totalitate dupa Kill Cam sau camera de spectator pentru a determina daca un jucator a trisat sau nu, pentru acestea nu reprezinta o redare in timp real sau 100% corecta a jocului. Asa ca daca observati tintire prea buna sau spasmatica, ar putea fi de la reluare. In schimb, daca un Play of the Match vedeti un Reaper cum omoara pe toata lumea de pe harta dintr-un foc, fara ultimata, probabil a trisat. Play of the Match in sine este o unealta amuzanta pentru descurajarea trisorilor.

[Blizzard]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button