GamingȘtiri IT

Blizzard a anunțat o variantă remasterizată pentru Warcraft 3

Blizzard a anunțat la Blizzcon că lucrează la o variantă remasterizată pentru Warcraft 3 care va fi lansată în 2019.

Seria Warcraft este bine cunoscută datorită MMORPG-ului World of Warcraft, însă cei mai bătrâni dintre noi am crescut cu Warcraft 3. În ciuda faptului că WoW încă o duce foarte bine, mai ales după lansarea ultimei expansiuni Battle for Azeroth, Blizzard a anunțat în cadrul Blizzcon o variantă remasterizată pentru Warcraft 3: Reign of Chaos.

Această versiune se va numi Warcraft 3: Reforged și am primit și un trailer în care îi vedem pe cei de la Alianță și de la Hoardă că se luptă, asta până când mai mulți meteoriți aduc noi inamici. Varianta Reforged va include atât Reign of Chaos, cât și The Frozen Throne, așa că vei primi tot pachetul dacă te hotărăști să te reapuci de joc.

De asemenea, am primit și ceva gameplay în care putem vedea grafica îmbunătățită în comparație cu versiunea originală. Blizzard se laudă cu personaje remodelate 3D, noi animații, hărți și campanii remasterizate, plus UI îmbunătățit și suport 4K. Atât vocile, cât și cinematic-urile din joc vor fi refăcute complet.

Cât despre multiplayer, Blizzard a declarat că vei putea juca împotriva celor care dețin varianta originală de Warcraft 3.

Warcraft 3: Reforged este programat de lansare în 2019.

Sursa

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button