Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Blizzard „a anuntat” ca „va face anuntul” datei de lansare a lui Warlords Of Draenor saptamana viitoare!

/
/
/
/
image

Intr-un comunicat de presa, Blizzard a relatat ca va anunta data de lansare pentru Warlords Of Draenor candva in cursul saptamana viitoare.

Cu alte cuvinte, Blizz a dat un anunt pentru a anunta…un anunt! Daca suna incalcit, este pentru ca…asa este! Am primit anuntul pe mail, care „ne anunta” ca saptamana viitoare „se anunta” data de lansare pentru Warlords Of Draenor. Totusi, trebuie sa ii si laudam un pic, doar un pic, pe cei de la Blizzard, asta pentru ca s-au gandit sa transforme evenimentul de lansare in ceva grandios. Atat de maret incat au inchiriat Teatrul Ace din Los Angeles, unde, saptamana viitoare, va avea loc si premiera primului episod din mini-seria Word Of Warcraft numita Lords of War. Aceasta premiera va avea loc marti, 14 august. Oricine participa la acest eveniment va primi si un beta key pentru aceasta faza a expansionului. Anuntul va fi facut de angajatii Blizzard, Mike Morhaime si Chris Metzen, precum si de catre designerii care se ocupa de World of Warcraft, Ion Hazzikostas si Brian Holinka.

Word Of Warcraft a cam pierdut jucatori in ultima vreme, iar Warlords Of Draenor pare sa fie cel mai promitator expansion de pana acum, oferind si ceva povesti alternative, dar si fete din trecutul tumultos al Azeroth-ului. Cine stie, poate cu acest nou expansion Blizz chiar reusesc sa „reinfuzeze” ceva viata in acest MMO.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar