PC&Consoles

Blitzkrieg 3 este acum gratuit pe Steam

Doom nu este singurul joc gratuit disponibil pentru o perioadă limitată pe Steam. Și dacă nu sunteți un fan al genului FPS, atunci puteți pune mâna acum pe un titlu ceva mai tactic, mai strategic, mai plin de Panzere, Blitzkrieg 3.

Jocul poate fi descărcat și jucat gratuit de pe Steam pentru următoarele două zile. Nu va rămâne atașat de contul vostru după această dată, nu îl veți mai putea juca de luni decât dacă îl veți cumpăra. În această perioadă jocul are parte și de o reducere de preț, costând doar 18 euro.

Blitzkrieg 3 este un joc de strategie plasat în al doilea război mondial, care încearcă să iasă în evidență prin două moduri. Primul ar fi că are o campanie ce combină misiuni de singleplayer cu cele de multiplayer, iar al doilea ar fi prin Boris. Cine sau ce este Boris? Conform celor de al Nival, Boris este un AI făcut folosind o rețea neurală, construit să se comporte ca un jucător adevărat, care nu trișează pentru a obține informații adiționale. Vă veți confrunta cu Boris pe parcursul diverselor hărți ale jocului, ce încearcă să redea al doilea război mondial într-un mod cât de cât autentic, cel puțin la nivel de tematică.

În acest week-end gratuit aveți la dispoziție mai bine de 60 de misiuni și acces la arsenalul celor 3 facțiuni ale jocului. Spor la Panzerat.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button